2022-05-11 13:41:49
woensdag 11 mei 2022

TOP’63 op schot tegen De Wâlde

De doordeweekse competitieronde is TOP’63 goed bevallen. Het behaalde in de strijd voor lijfsbehoud de hoogste zege sinds tijden. Het duel dinsdagavond tegen De Wâlde eindigde in een 6-1 winst.

In de tweede minuut was het even schrikken voor TOP’63 toen een kopbal van De Wâlde op de paal belandde, maar na dit wapenfeit kwam de wedstrijd vervolgens maar moeizaam op gang. Opmerkelijk was dan ook dat de scheidsrechter er na een half uur de brui aan gaf vanwege commentaar uit de dugout van de tegenstander. Na de korte onderbreking sloeg TOP’63 plotseling toe. Eelco Rijkens zag zijn schot op doel over de keeper van De Wâlde in de touwen belanden en niet veel later was het Arjen van Brug die TOP’63 in een zetel richting de rust duwde, helemaal toen De Wâlde nog een dot van een kans miste.

Meteen in de tweede helft was het weer raak, toen Jesse Koops de 3-0 voor TOP’63 aantekende. Bij De Wâlde brak het verzet en bij TOP’63 lukte ineens veel zo niet alles. Met doelpunten van Remco Regeling, opnieuw Arjen van Brug en Lars Bos liepen de Top en Twelsters uit naar maar liefst 6-0. Ongekende weelde op sportpark De Bou, waar de nieuwe LED veldverlichting inmiddels was ontstoken. Pas in de slotfase deed De Wâlde nog iets terug, waardoor de wedstrijd eindigde in 6-1. Komende zaterdag speelt TOP’63 opnieuw thuis. Dan is Tollebeek de tegenstander. Aanvang 14.30 uur.

Foto’s: Focco van Brug

Geplaatst door: vv TOP'63