2023-04-17 11:49:41
maandag 17 april 2023

TOP’63 verspeelt dure punten in Sleat

Het 1-1 gelijkspel tegen Sleat was qua krachtsverhouding misschien wel terecht, maar voor TOP’63 voelde de weggegeven voorsprong als een bittere pil en een verloren kans voor iets meer kleur op de wangen.

Sleat-TOP’63 was geen beste wedstrijd. Daarin speelde niet alleen de wind maar ook het slechte veld een rol. In de eerste helft hielden beide teams elkaar in evenwicht en met een 0-0 tussenstand werd aan de tweede helft begonnen.

Ook na rust was het verder ploeteren in het degradatieduel, totdat TOP’63 een gemakkelijk gegeven strafschop meekreeg. Hiddo Wolters werd even vastgepakt, liet zich vallen en dat was voldoende voor de scheidsrechter om naar de stip te wijzen. Hiddo was zelf ook degene die de penalty onberispelijk benutte. Helaas hield de 0-1 voorsprong geen stand. TOP kreeg een paar flinke kansen om de wedstrijd in het slot te gooien, maar ondertussen nam ook de druk op eigen doel toe. En onder die druk bezweken de Top en Twelsters uiteindelijk. In de slotfase kwam Sleat nog langszij.

Met nog vier wedstrijden te gaan, wordt het weer ongekend spannend. Tegen Tollebeek, IJVC, Nagele en Creil-Bant zal TOP’63 punten moeten pakken, wil het rechtstreekse degradatie ontlopen. Zaterdag 29 april is Tollebeek de eerstvolgende tegenstander op sportpark De Bou.

Geplaatst door: vv TOP'63