2024-06-07 12:53:14
vrijdag 7 juni 2024

Prachtige Kinderfeesten onder ‘tropische’ omstandigheden

Het thema van de kinderfeesten dit jaar was 'Tropical' en ook al bleef de temperatuur daar een beetje bij achter, niemand die daar om maalde. Door de kinderen van de school werd er al weken naar uitgekeken en vanochtend gingen ze dan eindelijk in optocht van CBS It Harspit naar de feesttent op het ijsbaanterrein.

Er werd gespeeld, geknutseld, geklommen, getrommeld en gerend. De kinderen konden zich volop uitleven en vermaken met allerlei (behendigheids)spelletjes die door de school en de activiteitencommissie van de school bedacht waren. Zelf de paar kleine spettertjes regen konden de pret en het vertier niet bederven. Het vriendelijke zonnetje had de overmacht en dat zorgde mee voor een prachtig feest!

Na de lunch is er nog een middagprogramma voor groep 5 tot en met 8 en daarna is iedereen welkom voor de Kinderdisco/Schuimparty. Een Tropical Beach Festival met schuimkanon en Tiki Bar!


Oproep
De activiteitencommissie vroeg ons nog om even een oproepje te plaatsen. Want zij kunnen wel wat versterking gebruiken. Meld je aan bij school en help mee om er ook volgend jaar weer zo'n geweldig feest van te maken.


advertentie