2021-11-27 13:03:12
zaterdag 27 november 2021

Top en Twel dames 1 strijdend ten onder

Dames 1 van volleybalvereniging Top en Twel speelde vrijdagavond een uitwedstrijd in IJlst. In Sporthal de Utherne werd helaas verloren met 3-1 van Stânfries 3. De eerste set ging nipt naar Stânfries (26-24), waarna de IJlster dames uitliepen naar een 3-0 voorsprong in sets.

In de 4e set werd alle moed nog bij elkaar geschraapt en na een mooie strijd ging deze set naar de Top en Twelsters (23-25). Dames 1 staat momenteel op de zesde plaats in de poule.

Thuiszeges
In It Harspit waren er vrijdagavond thuiszeges voor Dames 3 en Dames 5. Het Damesteam 3 van Top en Twel won met 2-1 in sets van Heecherop DS2 en voor Dames 5 was er een klinkende 2-1 zege op HVV It Heidenskip DS 2. Met deze overwinning pakt het vijfde de koppositie in de poule.

Ook meisjes C wist zaterdagochtend te winnen. Tegen OPM Heerenveen werd het 3-0 en misschien worden deze meiden wel herfstkampioen!

Strengere coronamaatregelen 
Hoe het verder komt met de volleybalcompetities is nog onzeker. Dat er 's avonds niet meer getraind en wedstrijden gespeeld kunnen worden, is wel duidelijk geworden na de laatste persconferentie van het kabinet. Laten we hopen dat er voldoende ruimte is om de competities uit te kunnen spelen. De Nevobo komt in de loop van volgende week met meer informatie.
 


advertentie