2021-11-28 16:47:38
zondag 28 november 2021

Salon Miracels heeft dit jaar haar deuren geopend in Oppenhuizen

Miranca Zijlstra is eerder dit jaar gestart met Salon Miracels in de Jarichstrjitte, een salon aan huis waar zij zich voornamelijk bezig houdt met de behandeling van nagels en wenkbrauwen. Graag stelt Miranca zich aan ons voor.

Sinds begin dit jaar ben ik, Miranca, samen met mijn vriend naar Oppenhuizen verhuisd. Inmiddels ben ik al sinds 2015 eigenaresse van mijn eigen salon, begonnen als ambulante schoonheidsspecialiste & nagelstyliste die bij de klanten thuis kwam om vervolgens mijn eigen plekje te creëren. Daarom ben ik ook enorm blij en trots dat ik nu een salon aan huis heb, waar ik al mijn klanten mag ontvangen. Via een digitaal reserveringssysteem kunnen de klanten gemakkelijk online hun afspraak inboeken. Ik heb er voor gekozen om mij op dit moment te specialiseren in nagel- en wenkbrauwbehandelingen.

Over de behandelingen
Door middel van een gelpolishbehandeling op de natuurlijke nagels is het mogelijk om 3 tot 4 weken plezier te hebben van nette en verzorgde nagels, ik vind het belangrijk dat de natuurlijke nagel tot zijn recht blijft komen. Waar nodig is het hierbij mogelijk om de natuurlijke nagels te versterken.

De reden dat ik naast de nagel- voor de wenkbrauwbehandelingen heb gekozen is omdat de wenkbrauwen tekenend zijn voor een gezicht, de wenkbrauwen kunnen het verschil maken in een uitdrukking.

Ik hoop jullie te mogen ontvangen in mijn salon en wie weet tot ziens in Oppenhuizen.

Jullie kunnen mij ook vinden op Facebook en Instagram.

Instagram:          Miracelss (@miracelss) • Instagram-foto's en -video's
Facebook:          Miracels | Facebook
Telefoon:            06-25169831