2021-12-18 18:15:02
zaterdag 18 december 2021

Volleybalkampioenen Top en Twel groots gehuldigd!

De meiden van Top en Twel MC1 zijn herfstkampioen geworden in de 2e klasse M. In negen wedstrijden pakten ze maar liefst 20 punten. Vijf  punten meer dan de nummer 2, Makkum en slechts één wedstrijd ging verloren. Dit zijn cijfers om trots op te zijn! Bijzonder is dat deze meiden voor het eerste jaar op C-niveau spelen. Dan is het extra knap dat je gelijk kampioen wordt. Van dit team kunnen we dus nog het nodige verwachten de komende seizoenen. 

Grote verrassing
Vanochtend stond er voor deze jongedames gewoon een training in It Harspit op het programma, maar achter de schermen was er al het nodige geregeld. Zo waren er petten bedrukt (gesponsord door Promotex BV) voor de meiden en was er een limousine geregeld (gesponsord door Lokaal 55!!). 

Na de training kwam de grote verrassing. De meiden werd gevraagd naar buiten te komen en daar stonden alle ouders klaar met muziek en confetti en volgde er een groot applaus voor de kampioenen! De huldiging ging gepaard met het uitreiken van medailles en een rijkelijke slok van de kinderchampagne.

Rondrit
En daar stond ook de imposante limousine klaar voor een rondrit door het dorp met de kampioenen. Eens wat anders dan een platte kar! Voor de limousine uit reed de cabrio met daarin chauffeur Jeroen Veenema en coach Sjoukje Feenstra. Rond 11 uur gingen de meiden in de limousine richting Lokaal 55, want daar stonden Henk en Hanneke Hanenburg al met patat/snacks en drinken op de meiden te wachten.

Wat een beleving voor deze meiden! En wat hebben ze het goed gedaan deze competitie. Ze zijn ontzettend gegroeid en hebben dit kampioenschap daarom ook echt dik verdiend.


advertentie