2021-12-25 14:41:29
zaterdag 25 december 2021

Indrukwekkende online Kerstnachtdienst in lockdowntijd

Noem het maar gerust een topproductie, de online Kerstnachtdienst die gisteravond via YouTube en de Kerkomroep werd uitgezonden. Door de lockdown kunnen fysieke kerkdiensten niet plaatsvinden, maar wat onze Kerkelijke Gemeente met veel inzet en enthousiasme van de Kerstnachtdienst heeft gemaakt, dat maakte indruk.

De dienst gaf een mooi beeld hoe Top en Twel het kerstfeest viert en beleeft in deze tijd, niet alleen vanuit de Johanneskerk maar ook in de huiskamer. Daarnaast waren er mooie beelden van onze dorpen te zien, opgeluisterd met verhalen, zang en muziek van eigen bodem. Ook de kerstgroet van vele Top en Twelsters ontbrak deze keer niet.

Een groot compliment voor de vele vrijwilligers die aan deze online dienst / productie hebben meegewerkt, niet alleen voor maar vooral ook achter de schermen.

De Kerstnachtdienst kunt u nog terugkijken via het YouTube kanaal 'Erediensten Top en Twel'. Daar staan ook al de Kerstochtenddienst en de Kindernevendienst op.
 

Kerstnachtdienst 24 December 2021

#kerkdiensttopenTwel #KerkdienstOppenhuizen #KerkdienstOppenhuizen24December2021 #KerkdienstJohanneskerk #JohanneskerkOppenhuizen #kerstnachtvieringoppenhuizen #nicollepronk