2022-02-26 21:02:15
zaterdag 26 februari 2022

Uitstekende overwinning voor TOP’63

TOP’63 1 kende een uitstekende hervatting van de competitie. Tegen NOK 1 werd een 4-1 overwinning behaald. En ook al staan de Oudemirdumers op de laatste plaats, een uitglijder kan TOP zich in dit stadium van de competitie niet veroorloven.

Zover kwam het ook niet. Met het oog op de inhaalwedstrijd komende dinsdag tegen Waterpoort Boys is er alvast zelfvertrouwen getankt en kunnen er dus gewoon drie punten bij het totaal worden opgeteld.

Op het zonovergoten Sportpark De Bou - en mét publiek - stonden de Top en Twelsters al bij rust met 3-0 voor door twee doelpunten van Roelof Booy en een treffer van Lars Bos. In de tweede helft tekende Roelof Booy voor zijn derde van deze middag. Pas in de slotfase deed NOK nog iets terug en werd de eindstand bepaald op 4-1.

Dinsdagavond speelt TOP’63 tegen Waterpoort Boys. Aanvang 19.30 uur.

Foto’s: Focco van Brug

Geplaatst door: vv TOP'63