2022-09-23 21:21:12
zaterdag 24 september 2022

De laatste week van onze dorpswinkel

Het is nog amper te bevatten, maar over een week gaat de Centerrr, de dorpswinkel van Oppenhuizen en Uitwellingerga, toch echt dicht. Voor het winkelteam een bittere pil, maar gelukkig konden zij de afgelopen weken rekenen op veel steunbetuigingen en hartverwarmende reacties. Maar ook kregen zij veel vragen van verontruste klanten. 

Veel trouwe klanten, maar ook de mensen die misschien wat minder vaak in de winkel komen, kunnen zich nog niet echt voorstellen hoe het zal zijn als het stil is op dit stukje Tsjerkebuorren, zo midden in de dorpskom van Oppenhuizen. Geen plek, geen ontmoetingsplaats meer om even die paar boodschappen te halen. Daarnaast verdwijnt ook nog het PostNL-punt. Met zijn allen beseffen we met pijn in ons hart dat een belangrijke levensader uit onze dorpen gaat verdwijnen.

Inloop op vrijdag 30 september 
Het winkelteam is zich daar ook bewust van en vindt dat de laatste dagen dat de winkel nog open is niet geruisloos voorbij mogen gaan. Daarom wordt op vrijdagmiddag 30 september een inloop georganiseerd voor de inwoners. Voor de vele trouwe klanten die de dorpssuper gaan missen is er dan nog even gelegenheid voor een praatje, een hapje, een drankje of misschien nog even vlug die allerlaatste vergeten boodschap.

Iedereen is van harte welkom van 16.00 tot 18.00 uur in de Centerrr. Laten we van deze laatste uren nog een mooi sociaal gebeuren maken, zodat wij met opgeheven hoofd de sleutel in het slot kunnen draaien en op een waardige manier dit hoofdstuk kunnen sluiten.


advertentie