2022-09-30 20:33:30
vrijdag 30 september 2022

Winkelteam Centerrr bedankt de trouwe klanten

Vandaag was supermarkt Centerrr voor het laatst geopend en dat was gelijk ook de laatste werkdag voor het personeel van de winkel. Met een inloop in de namiddag was er voor de klanten en het personeel de gelegenheid om nog even bij te praten met elkaar. Met een hapje en een drankje erbij wordt er van de laatste uurtjes nog het beste van gemaakt.

"Het besef zal in de loop van volgende week wel komen", vertellen Michella en Grytsje van de Centerrr. Beide dames vinden de sluiting nog het ergste voor hun collega's van Talant. "Drie weken geleden wisten ze nog van niks en nu zitten ze straks thuis. Sommigen hebben het daar moeilijk mee. Het is al zo'n lastige tijd. Daarom is het te hopen dat zij snel wat anders vinden". 

Voor veel trouwe klanten zal het wennen zijn dat het vanaf morgen stil is bij de winkel. Die gaan hun loopje missen. Inmiddels loopt het richting de definitieve sluitingstijd. Nog enkele laatste boodschappen worden gescand en betaald. De deuren die tijdens de inloop wagenwijd openstonden, gaan dicht en dan is het echt voorbij.

Op de foto het winkelteam van Centerrr: Remco, Hendrik, Lisa, Jeroen, Astrid, Dieuwke, Harmjan, Dora, Jacco, Michella, Wiemer en Grytsje.


advertentie