2022-11-11 22:12:06
zaterdag 12 november 2022

Disco en hitklassiekers komen met DJ Felipe weer tot leven!

Vanavond neemt DJ Felipe ons mee naar de hits van de 70s, 80s en 90s, naar de sfeer van toen. Dat wordt een avondje swingen in it Harspit, een ouderwetse party 'like the good old days'.

DJ Felipe is het alter ego van de 21-jarige Felipe Sminia, woonachtig in de Douwestrjitte in Oppenhuizen. Felipe vertelt dat hij zo'n 5 à 6 jaar geleden als DJ is begonnen met zijn drive-in show. Dat lag door de coronajaren even stil, maar inmiddels timmert hij behoorlijk aan de weg. "Dit jaar heb ik al zo'n 50 boekingen gehad en dat is heel divers, waaronder bruiloften verjaardagen, school- of andere feesten", zegt Felipe. Daarnaast is hij een van de vaste huisdeejays van café De Kroon in Sneek. Tijdens de laatste Sneekweek draaide hij daar met succes meerdere avonden. 

De Disco & Classics Party is een nieuw concept van DJ Felipe en it Harspit heeft vanavond de primeur. Felipe kijkt er naar uit om in het 'eigen' dorpshuis zijn nieuwe show te presenteren en hoopt uiteraard op een volle zaal. "Eerlijk gezegd vind ik het best wel spannend", geeft Felipe toe. "Wordt het een succes, dan kom ik zeker terug."

Dat willen wij uiteraard ook graag! Dus allemaal komen vanavond naar de Amazing Disco & Classics Party van DJ Felipe in it Harspit. Aanvang 21.00 uur. Entree € 5,00.

 


advertentie