2023-01-08 20:14:55
zondag 8 januari 2023

Statiegeldactie ‘Help Janny de berg op’ levert mooi geldbedrag op!

Dankzij de enorme hoeveelheid flessen, kratten en donaties heeft de actie 'Help Janny de berg op' het fantastische bedrag van € 1.150,- opgebracht. "Dank aan alle gulle gevers", laten Linda Brouwer en Foekje Veldhuis met volle tevredenheid weten.

Linda en Foekje waren deze actie gestart voor hun nichtje Janny Brouwer die in juni meedoet aan Alpe d'HuZes om zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek op te halen. Janny moet zelf ook kosten maken voor bijvoorbeeld de reis en het verblijf. Met het mooie bedrag van de statiegeldactie kan zij nu haar eigen onkosten betalen.

Janny gaat op 1 juni de beroemde berg Alpe d'Huez op de fiets beklimmen en het streefbedrag dat zij daarmee hoopte in te zamelen voor de KWF Kankerstichting was 5000 euro. Het goede nieuws is dat dit bedrag inmiddels is gehaald (!). Maar meer is natuurlijk altijd mogelijk, want het duurt nog even tot 1 juni.

Willen jullie meehelpen en een bedrag doneren? Kijk dan op de speciale pagina van Janny via de website opgevenisgeenoptie.nl.

 


advertentie