2023-02-03 16:33:59
vrijdag 3 februari 2023

Rijdende Winkel van Romke Wielstra komt naar Top en Twel

Per februari komt er iedere dinsdag een rijdende winkel langs in Top en Twel. Voor de deuren van de oude dorpswinkel staat de kar van Romke Wielstra uit Nijland geparkeerd van 9.15 uur tot 10.45 uur en is iedereen welkom om boodschappen te komen doen. Romke is dit jaar begonnen als rijdende kruidenier, niet alleen om te venten, maar ook om mensen met een beperking een dagbestedingsplek te bieden.


RW samen voor elkaar
Waar waardering zorgt voor ontwikkeling

Sinds begin dit jaar hebben wij de Rijdende Winkel van Henk Feenstra uit Hommerts overgenomen. Henk geniet na 50 jaar melkboer van zijn verdiende pensioen. Voor ons een mooie uitdaging om van een Rijdende Winkel een dagbestedingsplek voor mensen met een beperking te maken.

Een dorp biedt structuur, veiligheid en een gemeenschap waarin iedereen zich mag en kan ontwikkelen. Voor iemand met een beperking een prachtige plek om te leren en te werken. Met RW samen voor elkaar bieden wij een Rijdende Winkel waarin zij zichzelf mogen zijn en van betekenis kunnen zijn voor anderen. Elkaar helpen, elkaar waarderen en elkaar de mogelijkheid bieden om te ontwikkelen.

Vanaf februari willen wij ook onderdeel worden van Top en Twel. Wij zullen met onze Rijdende Winkel iedere dinsdagmorgen van 09.15 tot 10.45 uur venten voor de deur van de oude dorpswinkel aan de Tsjerkebuorren 8-A. Kom eens langs! Heeft u vragen of bijzondere wensen, neemt gerust contact op met uw melkboer.

Romke Wielstra
T. 06-555 21 840
M. RWsamenvoorelkaar@gmail.com


advertentie