2023-02-05 20:45:47
zondag 5 februari 2023

Twee weekenden strijd op het groene laken levert mooie winnaars op!

Het Durk de Jager Driebandentoernooi werd vandaag afgesloten met de finaledag. Twee weekenden strijd op het groene laken leverde 4 mooie finales op met soms verrassende finalisten. In het drukbezochte Café De Buorren zagen de toeschouwers Ids Postma de A-poule winnen, Fokke Lanting won de B-poule, Gerrit Bangma was de sterkste in de C-poule en Marten Perridon besliste de burenstrijd in de D-poule.

Verder waren er lovende woorden voor de afscheidnemende Bouke de Jong. Bouke was jarenlang actief in het bestuur, maar deze editie was echt de laatste. Met een passend cadeau werd de waardering voor zijn inzet uitgesproken.

Het laatste woord was voor de trotse winnaar van de A-poule Ids Postma. Ids vertelde dat hij blij was met zijn overwinning, maar wat hem betreft heeft het biljarten zelf gewonnen de afgelopen twee weekenden in Café De Buorren. Mooie woorden voor het bestuur en de deelnemers en een ode aan de biljartsport in Top en Twel. Op naar de volgende editie van dit prachtige evenement!


De winnaars:

A-poule:

  1. Ids Postma
  2. Koen Prins
  3. Johan van der Wal
  4. Anne de Jager

B-poule

  1. Fokke Lanting
  2. Jan Douma
  3. Geert Atsma 
  4. Theo Faber

C-poule

  1. Gerrit Bangma
  2. Wybe de Jong
  3. Freddie Wijnja
  4. Tjeerd Epema

D-poule

  1. Marten Perridon
  2. Willem Postma
  3. Gert Kuipers
  4. Leo Kloosterman

De uitslagen van de finalepartijen zijn te vinden op de pagina van het Durk de Jager Driebandentoernooi.


advertentie