2023-02-07 21:14:19
zaterdag 4 februari 2023

Verdienstelijk punt voor strijdvaardig TOP’63

In het hagelnieuwe tenue van de nieuwe hoofdsponsor PowerField leek de thuiswedstrijd tegen Delfstrahuizen opnieuw uit te lopen op een teleurstelling voor TOP’63. Na amper 20 minuten spelen keken de Top en Twelsters al tegen een 0-2 achterstand aan en het vertoonde spel beloofde weinig goeds voor het resterende deel van de wedstrijd.

Maar na de rust kwam TOP’63 als herboren uit de kleedkamer. Als snel kwam de thuisclub terug tot 1-2 na een doelpunt van Arjen van Brug. Plotseling was er weer sprake van een wedstrijd en TOP’63 bleef grip houden op het spel. De strijd en daadkracht van TOP’63 werd in de slotfase beloond met de verdiende gelijkmaker. Deze kwam van de voet van aanvoerder Eelco Rijkens.

Het 2-2 gelijkspel voelde voor TOP’63 als een kleine overwinning en hopelijk kan deze lijn doorgezet worden in de volgende wedstrijden, al wacht er komend weekend wel een hele zware tegen koploper QVC. “Maar in voetbal is alles mogelijk”, sprak trainer Arjen Hoekstra na afloop hoopvol.

Geplaatst door: vv TOP'63