2023-02-14 20:51:56
dinsdag 14 februari 2023

Giro 555 Actie in Oppenhuizen

Als ROC Friese Poort Sneek willen we iets doen voor de getroffen slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië waarbij ook familieleden van onze collega’s en studenten zijn getroffen. Een van de acties die wij vanuit school organiseren, is het verzamelen van lege statiegeldflessen. De hele week gaan er verschillende klassen door de wijken van Sneek om statiegeldflessen bij de mensen op te halen.

Ook hebben we inleverpunten op de Harste 4-6 en Martiniplein 1 in Sneek. Daarnaast leek het mij ook goed om bij ons thuis een inleverpunt te hebben voor onze dorpen. Dus mochten jullie nog lege statiegeldflessen hebben en of lege kratten bier, kom ze dan inleveren in het dorp voor Giro 555.

Er staat vanaf vandaag dinsdag 14 februari om 17:00 uur, naast het houthok bij ons op de oprit een container met een plastic zak, waar je de flessen in kwijt kunt, alvast dank!

Johan de Jager
Noardein 80
8625 TK Oppenhuizen

We zullen volgende week al het opgehaalde bij elkaar doen en gezamenlijk inleveren. Er zullen nog meerdere initiatieven komen vanuit ROC Friese Poort qua acties, denk hierbij aan een benefietdiner. Meer info hierover kun je vinden op https://www.rocfriesepoort.nl/nieuws/roc-friese-poort-sneek-actie-voor-giro-555

Giro 555 l Studenten in actie voor rampgebied Turkije en Syrië

Tijdens de nationale actiedag van GIRO 555 wordt er op meerdere plekken geld in gezameld voor het goede doel. Zo ook bij ROC Friese Poort locatie Sneek, waar studenten oude merchandise, delicatessen, droogbloemen en nog veel meer doen om geld op te halen voor GIRO 555. Wij zijn bij de school langs geweest en hebben hierover wat vragen gesteld, bekijk de video hieronder!

advertentie