2023-03-13 20:22:56
zondag 5 maart 2023

TOP’63 staat ook in het degradatieduel tegen SVN '69 met lege handen (0-1)

De malaise bij TOP’63 gaat nog even door. De twee punten voorsprong op SVN’69 werden in een rechtstreeks degradatieduel verspeeld. De Nijeveners hadden aan één doelpunt in de eerste helft genoeg om de punten met de touringcar mee te nemen naar het Drentse land. 

Aanvallend kon TOP’63 te weinig brengen om het verschil te maken. Het viel het hardwerkende team van trainer Arjen Hoekstra - die zelf weer meespeelde - amper kwalijk te nemen. Ook in deze wedstrijd misten er teveel vaste basisspelers. 

Maar ook SVN’69 miste het vernuft om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Wel stalen de Drenten een paar keer de show op Sportpark De Bou in Oppenhuizen met gemiste kansen en enkele reddingen van de keeper, onder andere een uitgestoken arm die voldoende was om een schot van TOP’63-speler Hiddo Wolters uit het doel te houden. De beste kans overigens van TOP’63. De grensrechter van SVN’69 deed ook nog een duit in het zakje, door zichzelf te blesseren met een schouderkwetsuur. Hij moest worden vervangen. Hopelijk valt de blessure mee.

Maar uiteindelijk waren de druiven het zuurst voor TOP’63 dat dit seizoen nog geen thuisduel wist te winnen en nu op de laatste plek staat. Hopelijk staat er in het resterende deel van de competitie weer een voltallige selectie, dan kan het misschien nog leuk worden.


Geplaatst door: vv TOP'63

advertentie