2023-03-27 19:56:37
maandag 27 maart 2023

Top en Twel dames stomen door en spelen vrijdag voor het Kampioenschap!

Vorige week stonden er voor Dames 1 van volleybalvereniging Top en Twel twee thuiswedstrijden  op het programma. Afgelopen woensdag werd er ingehaald tegen Heecherop DS1 en vrijdag was  Sparta DS2 de tegenstander. Twee teams die niet naar It Harspit waren gekomen om cadeautjes uit te delen, maar toch met een 3-1 nederlaag naar huis werden gestuurd door de volleybalsters uit Top en Twel.

De kampioenskoers van Dames 1 gaat dus onverminderd door en tegen Sparta uit Scherpenzeel gingen de Top en Twelsters veelbelovend van start en binnen no-time stonden ze met 16-6 voor.  Maar Sparta is als team gegroeid gegroeid en gaven zich niet zomaar gewonnen. Door een paar goede aanvallen en veel ballen die ze van de grond haalden, kwam Sparta toch dichterbij, maar gelukkig kon Top en Twel deze en ook de tweede set naar zich toe trekken. De derde set werd gewonnen door Sparta, vervolgens ging set nummer 4 weer overtuigend naar de T en T-dames en kon er alvast een klein feestje worden gevierd.

Grande Finale
Aanstaande vrijdag, 31 maart, is de Grande Finale! Top en Twel DS1 moet nog één puntje pakken om kampioen te worden. Met jullie support gaat dat zeker moeten lukken! De dames spelen thuis in It Harspit tegen Punt Ut DS3 uit Blauwhuis en de wedstrijd begint om 19.00 uur. Zijn jullie erbij?