2023-04-08 20:34:56
zaterdag 8 april 2023

TOP’63 pakt strohalm in de polder!

Voor TOP’63 was de uitwedstrijd tegen TONEGO een kwestie van aan- of afhaken. Tot opluchting van de Top en Twelsters werd het aanhaken. In de Noordoostpolder werd met 3-4 gewonnen en daarmee heroverde TOP’63 de voorlaatste plaats en blijft het zicht houden op de staart van de ranglijst.

In Luttelgeest kwam TOP’63 al vroeg op achterstand, maar dat werd al voor rust rechtgezet door doelpunten van Hiddo Wolters, Arjen van Brug en Cas Douwsma. Met een royale misschien iets geflatteerde 1-3 voorsprong ging TOP’63 de rust in.

In de tweede helft was het knokken voor de Top en Twelsters om TONEGO van het lijf te houden en dat ging bepaald niet foutloos. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en dus werd het nog spannend. Zelfs na de 2-4 van Wieger Baarda was niemand nog gerust op een goede afloop, maar die kwam er gelukkig wel. De 3-4 in de slotminuut kwam voor TONEGO namelijk te laat om TOP’63 nog van de winst af te houden.

Geplaatst door: vv TOP'63