2023-04-18 19:17:50
dinsdag 18 april 2023

Dorpsenquête al 138 keer ingevuld!

De enquête over de dorpsvisie van Top en Twel gaat heel goed. Volgens de laatste update is de vragenlijst al 138 keer ingevuld! Een prachtige tussenstand, maar het betekent ook dat veel inwoners de enquête nóg niet hebben ingevuld. Dus niet vergeten, want veel dorpsgenoten gingen je nu al voor en hebben nagedacht en hun mening gegeven over 'Top en Twel - van Toen naar Toekomst.' Laat deze kans daarom niet voorbijgaan!

Want, hoe zie jij jouw toekomst in Top & Twel? Welke voorzieningen hebben wij nodig voor onze dorpen? Kunt u als senior en kun jij als jongere in het dorp blijven wonen? Hoe ziet leefbaarheid eruit in de toekomst? Hoe gaan we om met energie, natuur, afval en water? 

Dit zijn belangrijke vragen, vragen die beantwoord moeten worden. Vragen waar we het met elkaar over moeten hebben. Al onze wensen en plannen leggen we vast in de Dorpsvisie van Top & Twel. 

Wil jij meegeven wat je belangrijk vindt? Vul dan de enquête in via de QR-code hieronder of via de link https://forms.office.com/e/Rx3qwXxBgd.

Dorpsavond
Doarpsbelang Top en Twel organiseert donderdagavond samen met de werkgroep 'Top en Twel - van Toen naar Toekomst' een interactieve informatieavond in it Harspit over de dorpsvisie Top en Twel. Hoe was het vroeger, hoe is het nu en hoe zien wij de toekomst. Doe mee, praat mee, samen voor de toekomst van onze dorpen. Donderdag 20 april, aanvang 20.00 uur. Wees welkom!

Lees meer over de dorpsvisie en de enquête.



advertentie