2023-05-02 17:24:31
dinsdag 2 mei 2023

Dorpsenquête sluit 12 mei

De dorpsenquête is tot dusver 272 keer ingevuld. Dat is al een mooi aantal, maar nu op naar de 300 en meer... Daarom zetten we de eindsprint al in, want jouw mening telt. Vul ‘m dus in! Het kan nog tot en met 12 mei. 

Top en Twel - Van Toen naar Toekomst is een gezamenlijk initiatief van Doarpsbelang Top en Twel, de Energiecoöperatie Top en Twel (ECTT) en de werkgroep Top en Twel Duurzaam.

Alle drie de partijen hebben behoefte om te weten wat er leeft in onze dorpen en hoe we de toekomst van Top en Twel zien. Voor de zomer gaan we (inwoners Top en Twel) hierover met elkaar in gesprek en na de zomer bespreken we de uitkomst. Deze uitkomst is de basis voor de dorpsvisie Top en Twel, maar de uitkomst is ook input voor de Energiecoorperatie en de werkgroep Duurzaam. Een opbrengst waar we als dorp(en) mee vooruit kunnen.

De enquête helpt ons daar heel erg bij.

Naast de enquete zijn we ook in gesprek gegaan met specifieke groepen, zoals jeugd en jongeren. Met deze gesprekken en de enquête en natuurlijk de (eerste) bijeenkomst van Toen naar Toekomst van 20 april, kunnen we de volgende bijeenkomst voor de zomer goed voorbereiden. Het is belangrijk dat de uitkomst een breed draagvlak heeft in onze dorpen.

Vul  de enquête daarom in. Daarmee laat je ons weten wat jij belangrijk vindt en zo bepaal je mede de toekomst van onze dorpen.
https://forms.office.com/e/Rx3qwXxBgd

 


advertentie