2023-05-14 21:03:47
zondag 14 mei 2023

Teleurstellende nederlaag voor TOP'63 tegen IJVC

TOP'63 had al vier wedstrijden op rij niet verloren en sprokkelde 7 punten bij elkaar in de strijd tegen degradatie, maar daar werd in IJlst voorlopig even een halt aan toegeroepen door IJVC. De inzet en strijd van de voorgaande wedstrijden ontbrak bij de Top en Twelsters en daarmee werd het eigenlijk een eenvoudige zege voor IJVC. In de eerste helft werden fouten zonder pardon afgestraft door de thuisclub en keek TOP'63 na een half uur spelen tegen een 2-0 achterstand aan.

TOP'63 slaagde er niet in het tij te keren, maar kreeg wel kansen. Een schot van Jesse Koops werd door de keeper over het doel gewerkt en een inzet van Hiddo Wolters werd van de lijn gekeerd door een verdediger van IJVC. Daar had TOP'63 pech. Dit waren de grootste wapenfeiten en daar bleef het wel zo'n beetje bij helaas. Ook in de tweede helft liep TOP'63 achter de feiten aan en moest het nog twee tegentreffers incasseren. Eindstand 4-0.

Niet alleen de nederlaag, vooral het vertoonde spel zorgde voor teleurstelling bij de Top en Twelsters. TOP'63 weet dat het beter kan en dat het ook beter moet in de resterende twee wedstrijden. Onderin in de 4e klasse blijft het ongekend spannend en het kan nog altijd!