2023-05-19 21:59:23
zaterdag 20 mei 2023

Dorpsenquête werd meer dan 300 keer ingevuld

De enquete over de toekomst van Top en Twel is 319 keer ingevuld en dat is boven verwachting. De Kerngroep Dorpsvisie is blij met deze respons, want 319 is 50% van de huishoudens en 26% van de inwoners van Top en Twel van 15 jaar en ouder, die hebben laten weten wat hun mening is.

Het aantal ingevulde vragenlijsten betekent ook dat zes voedselpakketten aan de Voedselbank gedoneerd worden uit naam van Top en Twel voor iedere vijftigste invuller.

De kerngroep gaat nu verder met de analyse van de resultaten en dat is nog een flinke klus die niet een-twee-drie geklaard is. Over de uitkomst wil de kerngroep, zoals afgesproken, met elkaar in gesprek. Uiteindelijk moet dit leiden tot een geschreven 'doarpsvisie' waarin staat waar de inwoners van Top en Twel zelf mee aan de slag willen.


Op Topentwelonline verschijnt binnenkort een eigen pagina over 'Top en Twel van Toen naar Toekomst'. Daar vindt u informatie over het proces tot nu toe en over het vervolg van de dorpsvisie 'Top en Twel van Toen naar Toekomst'.

Informatie zoals wie er deelnemen, aankondigingen van bijeenkomsten, updates van het proces, nieuwsberichten en ook enkele inspirerende dorpsvisies van dorpen om ons heen, kunt u daar vinden. Kortom, wordt vervolgd!


advertentie