2023-05-21 12:11:25
zondag 21 mei 2023

Berusting overheerst bij TOP’63 na verlies tegen Nagele

TOP’63 voetbalde een prima wedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst, Nagele uit de Noordoostpolder. Maar zoals vaker dit seizoen slaagden de geelhemden er niet in de wedstrijd naar eigen hand te zetten. Daarvoor is de basis dit seizoen te smal en de echte overtuiging ontbrak ook bij de Top en Twelsters.

Pas in het laatste deel van de wedstrijd sloeg Nagele toe. De 0-1 viel in de 74e minuut. Een sprankje hoop was er voor TOP’63 toen Wieger Baarda de 1-1 op het scorebord zette. Dat was maar van hele korte duur, want Nagele scoorde in de slotfase nog twee keer. Eindstand 1-3 en dat was alweer de 14e nederlaag van dit seizoen voor de Top en Twelsters.

Er is nog één wedstrijd en nog één kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Volgende week uit bij Creil-Bant heeft TOP’63 een resultaat nodig en dan is het afhankelijk wat directe concurrent TONEGO doet. De immer bevlogen trainer Arjen Hoekstra houdt voor alle zekerheid nog een plekje vrij voor ‘Houdini’, maar mocht komende zaterdag het vonnis geveld worden over de Top en Twelsters dan zullen, terugkijkend op dit seizoen, bittere tranen niet vloeien. ‘It is no ien kear sa at it is’.


Geplaatst door: vv TOP'63

advertentie