2023-06-04 22:21:07
zondag 4 juni 2023

'Booy Wonder' schiet TOP'63 naar de finale van de nacompetitie

Over de Man of the Match was het iedereen het eens. Ook al speelde onze publieksheld maar een kwartier, Roelof Jacob Booy haalde in zijn laatste thuisduel voor de hoofdmacht nog één keer alles uit de kast, was weer even onnavolgbaar als in zijn beste dagen en met twee treffers beslissend in de nacompetitiewedstrijd tegen Arum.

Het duel tegen Arum eindigde in een 3-0 zege voor TOP'63 en komende zaterdag spelen de Top en Twelsters een finalewedstrijd op neutraal tegen tegen V en V'68 uit Garijp. Voor Arum is het seizoen voorbij. Zij blijven vijfdeklasser.

Gisteren vierde TOP'63 het 60-jarig jubileum, dus was de ambiance voor deze nacompetitiewedstrijd al geweldig. TOP'63 kende ook nog eens een bliksemstart. Tom Leeuwenkamp schoot namens de Top en Twelsters de bal in de vierde minuut al van grote afstand strak in de kruising.

Maar de wedstrijd duurde nog lang en TOP'63 had het lange tijd moeilijk tegen Arum dat zich kranig verweerde en op jacht ging naar de gelijkmaker. Toch waren de betere kansen voor TOP'63. Met name in de tweede helft hadden de Top en Twelsters het duel al eerder moeten beslissen. De krachten vloeiden langzaam maar zeker weg bij beide teams, maar de invalbeurt van Roelof Jacob Booy bleek dus goud waard voor TOP'63 en maakte het feest op deze zonovergoten dag alleen maar mooier. Maar we zijn er nog niet!

Foto: Focco van Brug


Geplaatst door: vv TOP'63

advertentie