2023-07-21 16:01:50
vrijdag 21 juli 2023

Zilver voor kapster Jinke Heslinga bij de Global Creative Awards

Het was gisteren een spannende dag voor Jinke Heslinga en haar collega's van kapsalon TopHairfashion. In de Chicago Club in Deventer werden de winnaars bekend gemaakt van de Goldwell Creative Awards Benelux, waarvan Jinke bij de drie genomineerden hoorde in de categorie 'New Talent Colorist of the year'.

Goldwell is wereldwijd één van de grootste merken op het gebied van haarmode en haarproducten en onder de haarstylisten zijn de Goldwell Creative Awards heel prestigieus. Volgens de kapsters uit Top en Twel is het topsport.

Zilver
De prachtige kleurrijke haarcreatie van Jinke werd door de jury beoordeeld met zilver, een geweldige prestatie voor de 24-jarige Jinke en team TopHairfashion en uiteraard ook voor het model Manon Visser. Wat zijn ze megatrots daar in de kapsalon op het Noardein!

De winnaar mag meedoen aan de Global Experience 2023 en deze internationale wedstrijd voor haarartiesten vindt eind september plaats in de Amerikaanse stad Chicago zelf. Een show vol 'glitter and glamour', waarbij de haarcreaties in een tijdsbestek van drie uren opnieuw moeten worden gemaakt.

Het zilver is voor Jinke net niet genoeg om aan de Global Experience zelf mee te doen, maar als genomineerde is ze wel aanwezig bij de show in Chicago en daar kijkt ze, met deze mooie ervaring rijker, nu al halsreikend naar uit!


advertentie