2023-08-09 09:53:02
woensdag 9 augustus 2023

Het aftellen begint: Over een maand ‘Kom mar del yn Top & Twel’!

Kennen jullie 'Gre@tt - Tassen van Leer'? Het is één van de 48 deelnemers van 'Kom mar del yn Top & Twel'. Op zaterdag 9 september, over precies een maand, begint de open dorpenroute door onze dorpen, waarbij bedrijven en verenigingen de deuren openen voor het publiek.

Het initiatief voor 'Kom mar del' komt vanuit de ondernemersvereniging OVTT. Een projectteam, samengesteld uit plaatselijke ondernemers, is al vanaf begin dit jaar bezig met de voorbereidingen en dat is een hele organisatie. Het wordt in ieder geval een dag volop activiteiten, workshops en demonstraties. Top en Twel laat zich van haar allerbeste kant zien.

Meer weten? Kijk dan op de website van 'Kom mar del yn Top en Twel'. Op de socials van de OVTT stellen de deelnemers zich alvast voor met korte presentaties. Zie Facebook en Instagram. Maar zet in ieder geval deze datum in je agenda.

Gre@tt - Tassen van Leer is ook van de partij. Kom langs bij de stand in it Harspit en maak ook kennis met de andere deelnemers. Tot zaterdag 9 september.


advertentie