2023-09-30 23:28:46
zaterdag 30 september 2023

TOP’63 vergeet het karwei af te maken in Hindeloopen

TOP’63 speelde een prima eerste helft op het drukbezochte sportveld van SV Hielpen. Na een half uur spelen stond er een fraaie en verdiende 0-2 voorsprong op het scorebord voor de Top en Twelsters door even fraaie doelpunten van Ruud Jenno Bergsma en Sander Koning. De 3-0 hing vervolgens in de lucht, maar vrijwel uit het niets scoorde Hielpen op slag van rust tegen en daarmee riep TOP’63 het onheil over zich af.

In de tweede helft knokte Hielpen zich terug in de wedstrijd en dat werd beloond met de gelijkmaker. TOP’63 kon geen vervolg meer geven aan het prima begin en over de gemiste kansen daarna zullen we het maar niet meer hebben. In Hindeloopen was het mooi weer, Beurtschependag, dus gezellig en feestelijk. Maar met de 2-2 deed TOP’63 zichzelf helaas tekort.

Geplaatst door: vv TOP'63