2023-10-09 19:03:38
dinsdag 10 oktober 2023

Efko Beton in de race voor de Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2023

Efko Beton uit Uitwellingerga is één van de zes genomineerden voor de Verkiezing ‘Onderneming van Súdwest-Fryslân 2023'. De winnaar wordt tijdens het Ondernemersevent van het jaar op 28 november bekendgemaakt. De ander genomineerden zijn Altis,Groencentrum Witmarsum, Haarsma Groep, KM Yachtbuilders en Schoonmaakbedrijf Van Dijk & De Boer. De jury koos de zes genomineerden uit de veertien bedrijven die nog in de race waren voor de titel.

Deze veertien bedrijven zijn door de sectorspecialisten van YnBusiness bezocht. YnBusiness heeft de bedrijven bevraagd op de thema’s ondernemerschap, bedrijfsvoering, financieel, duurzaamheid en innovatie en heeft bij de jury verslag uitgebracht.

Volgens de jury was er sprake van een sterk deelnemersveld, Het was dan ook moeilijk om tot een top zes te komen van bedrijven die duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel hebben. Op 17 en 19 oktober bezoekt de jury de zes genomineerde bedrijven en kiest vervolgens de drie finalisten.

De Ondernemersprijs
De Ondernemersprijs wordt elke twee jaar uitgereikt in samenwerking met de Ondernemersfederatie. De gemeente geeft op deze manier graag extra aandacht aan bedrijven die zich bovenmatig inzetten voor belangrijke, maatschappelijke thema’s. Bovendien zijn deze bedrijven een inspiratie voor andere bedrijven en ondernemers. 

Finale verkiezing
De finale van de ‘Verkiezing Onderneming van Súdwest-Fryslân 2023’ vindt plaats tijdens het grote Ondernemersevent in Theater Sneek op 28 november.


advertentie