2023-12-03 15:41:10
zondag 3 december 2023

TOP'63 wint van RKVV Bakhuizen in doelpuntrijke wedstrijd

Halverwege de wedstrijd was er geen vuiltje aan de lucht voor TOP'63. In de eerste helft hadden de Top en Twelsters tegenstander RKVV Bakhuizen alle hoeken van het veld laten zien en leidde de thuisclub comfortabel met 3-0 door doelpunten van Arjen van Brug, Rudy Meinema en Jolt Schotanus.

In de tweede helft verwachtte het publiek op Sportpark De Bou in Oppenhuizen dat TOP'63 deze lijn zou doorzetten, maar foutjes aan TOP-zijde werden door Bakhuizen vakkundig afgestraft en met 3-2 op het scorebord was de spanning in de wedstrijd weer volledig terug. Jolt Schotanus bracht met de 4-2 de marge weer op twee doelpunten, maar de Bakhuisters waren intussen al helemaal in de wedstrijd gegroeid en hadden het antwoord snel klaar. 

Bij 4-3 kon het nog alle kanten op, maar zover liet TOP'63 het niet komen. In de slotfase gooide Arjen van Brug, tot opluchting van het thuispubliek, het spectaculaire duel definitief in het slot. 

Door de 5-3 winst klom TOP'63 twee plekjes op de ranglijst en staat het nu vierde. Komende zaterdag spelen we uit in Woudsend. Aanvang 14.30 uur.


Geplaatst door: vv TOP'63

advertentie