2023-12-25 11:38:35
maandag 25 december 2023

Video: Doe een wens voor jezelf of iemand anders

'Doe een wens voor jezelf of iemand anders', dat was dit jaar de gezamenlijke en hartverwarmende kerstactie van de Protestantse Gemeente, Doarpsbelang en de Ondernemersverenging OVTT.

Welke wensen zijn uitgekomen? Een aantal daarvan kun je zien in onderstaande video. Een prachtige opname die gisteravond tijdens de drukbezochte en sfeervolle Kerstnachtdienst in de Johannestsjerke getoond werd.

Daarnaast worden de volgende wensen nog vervuld:

  • De wens van Baukje Breeuwsma wordt in vervulling gebracht: alle koorleden van Cantabilé ontvangen binnenkort een nieuwe map.
  • Vera Terpstra en Silke Hoogland wensen een mooi boeket bloemen voor Yvonne Horjus, omdat zij bij haar op de boerderij hun paardenhobby kunnen uitoefenen. Yvonne ontvangt een cadeaubon om op een later moment een mooi bos bloemen uit te zoeken.
  • Rouke Mink van der Meer wenst voor zijn zieke beppe Roos uit IJlst heel veel kaartjes uit Top & Twel. "Mijn moeder weet wel waar ze woont", schreef hij op de wensbal. Bij de uitgang van de kerk waren briefjes te krijgen met het adres van beppe Roos daarop. Helpen jullie mee om een kaartje naar beppe Roos te sturen?
  • Dames 2 van volleybalvereniging T&T krijgen nieuwe volleybalbroekjes, iets wat ze al heel lang op hun verlanglijstje hebben staan.

Boottocht voor de ouderen
Er zijn in verhouding heel veel wensen ingeleverd voor pakes en beppes, alleenstaande ouderen, het eetgroepje ouderen, een uitje of activiteit voor ouderen. Deze wensen zijn samengevoegd tot  één fantastische middag straks in het voorjaar. Voor de 60+plussers uit onze dorpen gaat de OVTT, Protestantse Gemeente en doarpsbelang een gezellige middag organiseren in de vorm van een boottocht straks in het voorjaar.

Ook onze website Topentwelonline.nl stond nog even in de schijnwerpers. Ynte Dragt kreeg voor zijn vrijwilligerswerk voor het dorp een kerstpakket aangeboden.

Maar niet vergeten! Onze complimenten voor de organisatie van dit bijzondere project. Bedankt: Foekje, Afke, Nicolle, Luuk, Sybout en Mirjam! 

Kerstwens 2023

#kerkdiensttopentwel #KerkdienstOppenhuizen #KerkdienstJohanneskerk #JohanneskerkOppenhuizen #topentwelkerk #diensttopentwel #nicollepronk #pkntopentwel #pknoppenhuizen

advertentie