2024-02-18 09:52:49
zondag 18 februari 2024

The Bounty Hunters komen naar MFC It Harspit

Zaterdag 2 maart is het even gedaan met de rust in Top en Twel, want dan komt de topband The Bounty Hunters naar dorpshuis It Harspit. The Bounty Hunters, bestaande uit Johannes Rypma, Hille de Jong en Robin Lammers, staan bekend om hun energieke en enerverende optredens, hetgeen gegarandeerd volle zalen oplevert. Inmiddels hebben ze al een flinke fanbase opgebouwd.

Sinds 2015 heeft de band zich in rap tempo opgewerkt naar de top van de coverscene en sindsdien zijn ze niet meer uit de feesttenten en kroegen weg te slaan. De mannen staan bekend om hun ongekende muzikale vaardigheden en showmanship. 

Zij weten als geen ander hoe ze het publiek bij hun show moeten betrekken en maken er met hun enthousiasme elke keer weer een groot feest van. Door hun opzwepende en herkenbare covers te combineren met hun eigen unieke sound onderscheiden ze zich van de rest en staan ze garant voor een spectaculaire show!

Zaterdag 2 maart in MFC It Harspit Oppenhuizen. Aanvang 22.00 uur, zaal open 21.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart en staat online via de website van MFC It Harspit


advertentie