2024-05-19 19:39:37
zondag 19 mei 2024

TOP'63 sluit seizoen af met vijfde competitiezege op rij

De vierde plek behouden en het seizoen met een goed gevoel afsluiten. Met die opdracht begon de missie richting hekkensluiter RKVV Bakhuizen. Echter, zonder het uittenue, constateerde de teambegeleiding pas bij aankomst in het mooie Gaasterland. Dus was er een heen-en-weertje nodig om deze op te halen, waardoor de wedstrijd wat later begon.

Dan de wedstrijd zelf. Ook Bakhuizen wilde, ondanks de positie onderaan, positief afsluiten en zij namen al snel een voorsprong, maar dat wist TOP'63 nog voor rust recht te trekken. Na een energieke eerste helft vloeiden de krachten in het tweede bedrijf bij de thuisploeg echter snel weg. TOP'63 voetbalde wat gemakkelijker en bleek over meer inhoud te beschikken. De Top en Twelsters trokken de wedstrijd naar zich toe en met nog drie treffers erbij stond er uiteindelijk een mooie 1-4 winst op het scorebord. Voor TOP'63 scoorden Maarten van der Wal, Cas Douwsma, Arjen van Brug en Rudy Meinema.

TOP'63 is met deze overwinning erbij op de vierde plek van de ranglijst geëindigd. Het maximaal haalbare dit seizoen voor de selectie en dus overheerst er tevredenheid. Het seizoen begon namelijk wat weifelend voor het jonge team van trainer Timo Breukelaar, maar het zelfvertrouwen groeide en dat werd beloond met de mooie zegereeks aan het eind. Voor Arjen Hoekstra, dit seizoen als assistent-trainer actief, was het nu echt zijn laatste. Volgend seizoen begint hij met een nieuw avontuur als hoofdtrainer bij v.v. Sleat.

Geplaatst door: vv TOP'63