2020-12-26 15:05:46
donderdag 15 april 2021

Energie voor zakelijke afnemers

Energie Coöperatie Top&Twel (ECTT) wil zich inzetten om naast reguliere consumenten ook ondernemers energie te laten afnemen van Energie VanOns (EvO). Het voordeel voor (zakelijke) leden is dat ze gegarandeerd 100% duurzame energie afnemen en in deze actieperiode worden er scherpe tarieven aangeboden voor stroom en gas.

ECTT spant hier zich voor in omdat het bijdraagt aan de energiedoelstelling (groter gebruik van duurzame energie) en omdat de bijdrage die dit oplevert voor de ECTT (75 EURO per jaar per zakelijke klant) geïnvesteerd gaat worden in duurzaamheidsprojecten: energiebesparing, duurzame energie opwekking en/of in projecten die leefbaarheid van TopenTwel verbeteren.

Hoe gaat het in zijn werk? Leden van ECTT informeren en bezoeken potentiele zakelijke afnemers. Dat kan per telefoon, skype of middels een huis/bedrijfsbezoek (voor zover corona dat toelaat). Bij interesse zal EvO een concreet, op maat, aanbod doen voor de zakelijke afnemer op basis van de vastgestelde weektarieven. De heer Jan Koster, accountmanager bij EvO, zal de offertes en de contracten opstellen. ECTT faciliteert dus de connectie tussen zakelijke afnemer en EvO.

Aanmeldingen en meer info via: www.energiecooperatietopentwel.nl
Voor meer info of het maken van een afspraak: Koos Oosterhaven, voorzitter ECTT, 06 515 09 532.advertentie