2021-08-18 07:40:53
woensdag 18 augustus 2021

Ids Postma, een winnaar met een gouden karakter

Sneek - Biljartschool Sneek organiseerde afgelopen zondag weer een toernooi. Deze keer met 19 spelers die de strijd met elkaar zijn aangegaan. De poulefase verliep soepel en vaak was er mooi spel te zien. Iedereen was duidelijk gemotiveerd.

In de loop van de dag zag je diverse spelers goed presteren. Dus diverse kandidaten voor de titel. Ids, Meindert, Theo, Tjeerd, Gerard en Halbe hadden duidelijk plannen. Mooi om te zien met iedereen een andere speelstijl. Dat er 3 promoties uit zijn gekomen is toch geweldig.

En dan moet je op het juiste moment toeslaan om de finale te halen. Ids en Meindert wisten dit te bereiken. Aanvankelijk dacht iedereen dat Meindert het zou maken maar daar dacht Ids Postma uit Uitwellingerga toch anders over. Door goed geconcentreerd te blijven wist hij in de laatste 4 beurten 6 caramboles te maken. In 11 beurten uit is een mooie prestatie. Gefeliciteerd Ids! En met zijn gouden karakter bedoelen wij dat hij net zo’n goed humeur heeft als hij nou wint of verliest. Zijn motto is: Ze zijn nog niet van mij af. En dat heeft hij laten zien en dik verdiend. Volgende week hopen we natuurlijk op weer een mooie strijd. Geef je op en tot zondag.

(www.grootsneek.nl)


advertentie