2021-09-06 09:02:24
dinsdag 7 september 2021

OVTT organiseert netwerkbijeenkomst bij Galerie de Ganzerik

Op donderdag 16 september 2021 organiseert de Ondernemersvereniging Top en Twel (OVTT) een inspirerende netwerkbijeenkomst bij een van haar leden, Galerie de Ganzerik. Deze avond, mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds, is toegankelijk voor alle ondernemers uit Top & Twel.

Door te netwerken met elkaar is dit niet alleen een mooie manier om elkaar te leren kennen en te verbinden, maar ook om eens kennis te maken met je buurman (ondernemer). Tijdens deze avond nemen de beide ondernemers van De Ganzerik, Marina en Theo Verboom, jullie mee in hun passie voor hun vakgebied.

Galerie De Ganzerik
Marina Verboom is eigenaresse van Galerie De Ganzerik. Deze Galerie is hét adres voor alle patchwork- en quiltactiviteiten. Er worden materialen verkocht, cursussen gegeven en workshops georganiseerd. Uit het hele land komen liefhebbers en hobbyisten naar de woonboerderij in de prachtige omgeving van de Leijepoel om deze cursussen en workshops te volgen.

Stichting't Syltsje
Theo Verboom (voorzitter OVTT) heeft samen met een aantal vrienden Stichting ‘t Syltsje opgericht. Deze stichting staat voor 'Eerlijk & Heerlijk rundvlees', van hoge kwaliteit met liefde voor de natuur en het boerenbedrijf, en voor wat authentiek is. Theo gaat niet alleen vertellen, maar zal de genodigden ook letterlijk laten proeven van zijn passie.

Mystery Guest
Vervolgens is het de beurt aan de Mystery Guest/ Verteller van de avond. Uiteraard blijft dat nog even een verrassing. 

Het belooft een heerlijke avond te worden, gevuld met creativiteit, passies & proeven! We beginnen met een exclusief voorgerechtje en een heerlijk drankje en sluiten af met een heerlijke barbecue.
 


Graag horen we voor 14 september 2021 of jullie aanwezig zijn op deze avond en met hoeveel personen. Aanmelden kan via info@ondernemendtopentwel.nl. Introducés zijn welkom.

Datum   : 16 september 2021

Tijd        : 18:00 – 21:30 uur

Locatie : Leijepoel 2, Oppenhuizen

Kosten : € 5 per persoon. Dit is inclusief barbecue, drankjes en Mystery Guest.

 

 


advertentie