2021-10-05 18:49:30
dinsdag 5 oktober 2021

Sjoukje trots op de foto voor de Boerinnenkalender 2022

Sjoukje Feenstra van de Eastwei laat zich van haar beste kant zien op de Boerinnenkalender van 2022. Daarmee krijgt de 9e editie van deze inmiddels beroemde kalender een fraai Top&Twelster tintje. Kalendermodel Sjoukje doet zelf haar verhaal.

"Ik zie wel hoever ik kom, ik probeer het gewoon". Met die gedachte gaf Sjoukje zich op voor de Boerinnenkalender 2022. Vervolgens kreeg ze een e-mail dat er 400 aanmeldingen waren en dat ze geselecteerd was tot de top 50. Sjoukje moest nu een filmpje maken waar ze meer over zichzelf vertelde en ook wat haar link is met de agrarische sector. Kennelijk maakte dit indruk want de boerendochter van Feenstra Farm kreeg bericht dat ze tot de 15 modellen voor de kalender van 2022 behoorde.

De fotoshoot vond plaats in Deventer. Sjoukje: "Je werd daar echt als een model behandeld. Je haar, make-up en styling werd gedaan door professionals. Dit was dan ook erg leuk om mee te mogen maken. Ik heb mijn foto deze week ook pas voor het eerst mogen gezien. Er zijn al veel leuke reacties gekomen over het feit dat ik in de Boerinnenkalender sta."

Aanstaande vrijdag is de release van de kalender in Dronten. Dan wordt ook bekend welke maand Sjoukje gaat vertegenwoordigen. Nog even afwachten dus. De kalender is al te bestellen via de website boerendingen.nl. Na het lanceringsfeest zijn ze ook te koop in de boekhandels.

Lees en zie meer over de Boerinnenkalender 2022.

 

(Kalenderfoto Sjoukje door Rachel Bosman | Sharabande)


advertentie