2023-11-20 09:58:44
maandag 20 november 2023

'Doe een wens!' Houd deze week je brievenbus in de gaten

Dit jaar slaan de ondernemersvereniging OVTT, Doarpsbelang en de Protestantse Gemeente de handen ineen voor een bijzondere actie rond de kerstdagen. Benieuwd? Deze week vind je een envelop met meer informatie in de brievenbus.

'Doe een wens voor je zelf of voor iemand anders... ', is voor iedereen. Heel Top en Twel, we doen het samen. Jouw wens krijgt een plekje in de kerstboom in de Johannestsjerke. De kerk is zaterdag 23 december speciaal voor iedereen geopend van 16.30 tot 18.00 uur om de kerstboom met alle wensballen te bewonderen. 

We doen het samen!

Volgens de OVTT, Doarpsbelang en de Protestante Gemeente gaat het heel bijzonder worden. Top en Twelsters die elkaar opzoeken, elkaar ontmoeten op één gezamenlijke plek tijdens kerst. De kerk zal dan ook sfeervol verlicht zijn, geheel in het teken van de kerst.

Gouden lot
Deze week ontvang je dus een envelop in de brievenbus en in één van deze enveloppen zit een gouden lot. Ben jij de gelukkige? Dan wacht er een mooie verrassing voor jou! 


Enkele voorbeelden
Wil je iemand een hart onder de riem steken of heeft je buurman een bedankje verdiend?  Denk aan klusjes, attenties, iemand opvrolijken of iemand echt verrassen. Weet je dat iemand al heel lang iets graag wil maar dit steeds uitsteld? Of heb je een wens voor het dorp in het algemeen? Denk ruim, alles mag. Ook wensen die niet vervulbaar zijn, maar voor jou wel heel belangrijk, mogen worden ingeleverd.

advertentie