2024-07-04 19:17:08
donderdag 4 juli 2024

Peuters van harte welkom bij Boartlik Bigjin!

De leiding van peuterspeelzaal Boartlik Bigjin doet een dringende oproep aan ouders en verzorgers om mee te denken met peuterspeelzaal Boartlik Bigjin. "Graag komen we in contact met ouders van kinderen die nog geen gebruik maken van onze peuterspeelzaal. Tips zijn welkom", meldt Michèlle Stelzer van Boartlik Bigjin. 

De leiding van Boartlik Bigjin luidt min of meer de noodklok, want helaas lopen de aantallen na de zomer drastisch achteruit en daardoor lopen de groepen behoorlijk leeg. Dit houdt in dat (wanneer de groepen niet aangevuld worden) er geen twee leidsters meer voor de groep mogen staan.

Er lijken zelfs zo weinig aanmeldingen te zijn dat het er voor de toekomst van de peuterspeelzaal niet goed uitziet! "Dit willen we natuurlijk voorkomen", zegt Michèlle. "Wij zijn en worden blij van alle peuters die bij ons komen, dus ook als je kind al bij ons komt en je meer ochtenden wilt afnemen."

Over de peuterspeelzaal
Michèlle: "Onze peuterspeelzaal is een uitdagende, veilige en liefdevolle opvang met twee pedagogisch medewerkers die al vele jaren ervaring hebben in de kinderopvang. De kinderen worden op een speelse manier, en met veel humor en plezier voorbereid op de basisschool. Voor het dorp, de basisschool en de omgeving is een goeddraaiende opvang ook van groot belang. Heb jezelf belangstelling of ken je peuters die bij ons willen komen spelen en leren, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 06-10025665."advertentie