2024-05-23 20:35:21
donderdag 23 mei 2024

Vakantiestudio Marretoer opent de deuren

Jelly Tuinstra heeft in wijk De Grachten in Uitwellingerga naast haar vakantiehuis sinds kort ook een eigen vakantiestudio. Na een flinke renovatie van muziek- naar vakantiestudio stelt ze met veel enthousiasme het nieuwe 'Marretoer-vakantieverblijf' aan ons voor.

Ideale lokatie
Gelegen in het hart van het Friese merengebied ligt vakantiestudio Marretoer in het mooie dorp Uitwellingerga. Perfect voor het maken van prachtige fiets-, auto-, boot- en wandeltochten.

Volledig gerenoveerd
Geniet van de splinternieuwe inrichting bestaande uit een loungegedeelte met TV, een keuken en een slaapgedeelte met 2-persoons kingsize bed en een en-suite badkamer 

Extra voorzieningen

  • Een gratis privé parkeerplek direct voor de deur
  • Laadpaal voor elektrische auto
  • Afsluitbare schuur voor stalling fietsen
  • Ligging op de begane grond
  • Rollator vriendelijk
  • Veel opbergruimte
  • Privé terras direct voor de studio

Huren voor langere periode
Naast de mogelijkheid om de tweepersoons studio te huren voor een korte tijd (vanaf 2 nachten) is die ook zeer aantrekkelijk als tijdelijk onderkomen gedurende een overbruggingsperiode naar een ander huis, gedurende een tijdelijke job, etc. Voor een verblijf van langere tijd zijn de prijzen in overleg.

Huren in combinatie met vakantiehuis Marretoer
In de zomerperiode kan de studio ook gehuurd worden door gasten van het ernaast gelegen vakantiehuis Marretoer. Als je met meer dan 7 personen naar dit vakantiehuis wilt komen, of er is iemand slecht ter been, of je wil ouders, familie of vrienden vragen om ook een paar dagen of een week vakantie mee te vieren, dan kun je de studio erbij huren. Zo kan er een gezelschap van 9 personen in de beide accommodaties vertoeven.

Meer info
Meer info staat op de website www.marretoer.nl zoals meer foto’s en de agenda met daarop de beschikbare data en prijzen voor de studio als je verder naar beneden scrolt. Voor overleg ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de eigenaar Jelly Tuinstra op telefoonnummer 06-39560086.

Omgeving
De studio staat in de gezellige wijk “De Grachten” met watersport-minded bewoners. Naast de wijk is op 5 min. lopen een tennisbaan en een natuurzwembad met strandje, beachvolleybalveld, een zandbak en speeltuintje voor de kinderen. Vlakbij van de studio is een jachthaven met faciliteiten om je eigen boot met trailer in en uit het water te laten en daar af te meren. Vanaf hier is het Sneekermeer ca. 15 min. varen.

Uitwellingerga ligt vlakbij het gezellige watersportstadje Sneek met veel terrassen, restaurants, winkels, musea, theater, bioscoop, leuke bezienswaardigheden, concerten, etc. Friesland heeft veel gezellige kleine dorpjes en mooie grotere steden om te bezichtigen. Uitgebreide informatie over alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving kun je bekijken via het inlog gedeelde van de website van Marretoer.

Van harte welkom
Je bent van harte welkom in (vakantie)studio Marretoer centraal gelegen in Friesland, Lonely Planet’s Top 3 ‘Best in Europe 2018’.


advertentie