2023-11-15 13:11:03
woensdag 15 november 2023

Wat vind jij van de evenementen in Súdwest-Fryslân?

Súdwest-Fryslân kent een enorm gevarieerd aanbod aan evenementen en festivals, van grote evenementen tot kleine dorpsfeesten. Ze bepalen voor een belangrijk deel de levendigheid en sfeer in stad en dorp. Ze maken Súdwest-Fryslân bruisend en aantrekkelijk om in te wonen, te werken en te verblijven. Maar dit betekent niet dat meer altijd beter is. Bovendien moet er ook een balans zijn in het soort evenementen.

Bureau Respons is gevraagd gemeente Súdwest-Fryslân te helpen bij het opstellen van een nieuwe strategische evenementenvisie en uitvoeringsagenda voor de komende jaren. Het bureau onderzoekt wat goed gaat, wat beter kan en hoe we dat gaan aanpakken. Daarover gaat de visie.

Het maken van zo’n visie is niet iets wat van achter het bureau gedaan kan worden. Daarvoor gaat de gemeente in gesprek met inwoners, evenementenorganisatoren en vele andere belanghebbenden. Evenementen worden ten slotte georganiseerd om ons te vermaken en/of een bijdrage te leveren aan de leefomgeving. 

Gemeente Súdwest-Fryslân wil de inwoners graag een aantal vragen stellen over evenementen in onze gemeente want vanuit de gemeente zijn ze erg benieuwd naar jullie mening. Op de afbeelding hieronder staat een link en een QR code waarmee je de enquête kunt invullen.


advertentie