2020-12-08 17:24:06
maandag 7 december 2020

EnergieCoöperatie Top&Twel officieel gestart

De EnergieCoöperatie Top&Twel (ECTT) heeft vorige week de eerste Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens deze vergadering is een bestuur gekozen en zijn de ambities voor de komende tijd besproken.

De ECTT wil graag een bijdrage leveren op het gebied van energiebesparing, energieopwekking en verduurzaming van Top en Twel. En hoe meer inwoners lid worden en energie afnemen via de energiecoöperatie des te meer er ook geïnvesteerd kan worden in de leefbaarheid van onze dorpen. Ieder lidmaatschap betaalt zich dus terug.

Inwoners kunnen via de ECTT een Quick Scan Energiebesparing laten doen op hun woning, uitgevoerd door een professional. Daarnaast wordt de haalbaarheid onderzocht van het plaatsen van zonnepanelen op het dak van It Harspit en kunnen de ondernemers uit onze dorpen zich ook aansluiten bij de ECTT. Het zijn slechts enkele speerpunten waar de ECTT zich de komende tijd op richt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van de EnergieCoöperatie Top&Twel of informeer bij de bestuursleden. Op de website kunt u ook meteen de maandelijkse energiekosten laten berekenen mocht u een lidmaatschap bij de ECTT overwegen.

Of lees de informatie van de ECTT die op Topentwelonline staat.

 


advertentie