2022-05-29 22:10:30
zaterdag 21 mei 2022

TOP’63 met ruime cijfers langs NOK

Eén hachelijk moment overleefde TOP’63 in de beginfase, maar vervolgens had het geen kind meer aan tegenstander NOK uit Oudemirdum. Bij rust stond er al een 0-4 stand op het scorebord en gelet op het aantal kansen hadden dat er ook best meer mogen zijn. Voor TOP’63 waren trefzeker Lars Bos (2x), Jesse Koops en Eelco Rijkens.

In de tweede helft deed invaller Roelof Booy er met twee goals nog een schepje bovenop en het arme NOK maakte ook nog een eigen doelpunt, waardoor de eindstand op 0-7 kwam. TOP’63 tekende hierbij het vonnis voor NOK dat degradeerde naar de 5e klasse.

Voor TOP’63 was het de derde winst op rij. Komende dinsdag reist TOP’63 opnieuw af naar Sexbierum voor de resterende 11 minuten van de gestaakte wedstrijd van twee weken geleden. TOP’63 moet daar een 2-3 voorsprong verdedigen. Als de Top en Twelsters er in slagen om deze voorsprong over de streep te trekken dan is het veilig en speelt het volgend seizoen opnieuw in de 4e klasse.