2022-06-22 14:59:48
donderdag 15 juli 2021

OVTT: Atsma Sierbeton

Wie deze zomer naar de gemeente Borger-Odoorn in Drenthe op vakantie gaat – bekend om het grootste hunebed van Nederland - heeft kans op rood i.p.v. groen gekleurde bermen. Hier staan maar liefst 3.000 rood betonnen scheidingsbanden klaar om zo snel mogelijk na de bouwvak verwerkt te worden. Deze scheidingbanden zijn gemaakt door Atsma Sierbeton uit Heerenveen.

De scheidingsbanden worden verwerkt tussen twee wegdelen als rijbaanscheiding. Veilig maar overrijdbaar. Handig voor het landbouwverkeer in die regio. 

Atsma Sierbeton maakt voornamelijk kleine series maatwerk. Voor deze grote opdracht is er daarom voor gekozen om vanaf april gefaseerd uit te leveren. Immers: waar sla je anders 3 kilometer beton op?

Het bedrijf is in 1989 in Uitwellingerga gestart, aan huis. Atsma Sierbeton is – met meer ruimte - sinds 2010 gevestigd op het industrieterrein in Heerenveen. De voormalige werkplaats in de boerderij aan de Greate Súdein geeft inmiddels plaats aan vijf appartementen voor de verhuur van tijdelijke woonruimte (LAND en MEER appartementen).

Meer weten over deze ondernemer uit (oorspronkelijk) T&T? Bezoek: www.atsmasierbeton.nl


advertentie