2022-06-23 16:24:10
donderdag 22 juli 2021

OVTT: Krekt Sailing

Lekker het water op, de wind in de zeilen, (of door je haar) wie wil dat niet met deze temperaturen? Tijd voor een bezoek aan Krekt Sailing, de zeilschool voor volwassenen gevestigd aan de Buorren in Uitwellingerga.

De zeilschool die naast zeillessen en bootverhuur ook accommodatie biedt, heeft te maken met topdrukte. In het hoogseizoen is er een staf van 20 bemanningsleden in touw. Er wordt gevaren in alle soorten boten, de Valk is de meest gangbare om het zeilen onder de knie te krijgen. Maar ook het leren zeilen op een eigen kajuitjacht is erg populair. Krekt Sailing heeft CWO gecertificeerde schippers.

Krekt Sailing is al bijna zestig jaar deskundig in het geven van CWO erkend zeilles in en rond Friesland, IJsselmeer en Waddenzee. Het is dé zeilschool voor volwassenen met als accommodatie een luxe en prachtige locatie op de wal in het hart van Friesland. Vlakbij de plaats waar het ooit allemaal begon: aan de Zuidenstervaart.

Altijd al willen leren zeilen, een bootje huren of meer weten over deze ondernemer uit T&T? Neem een kijkje op www.krektsailing.nl


advertentie