2022-06-23 16:50:11
donderdag 2 september 2021

OVTT: It Plattelânswinkeltsje

In het dorp hangt al een poosje een spandoek, zonnebloemen te koop, Eastwei 50, Feestra Farm. Met het donkere weer van de afgelopen week konden we wel wat zon(nebloemen) in huis gebruiken, dus reden voor een bezoekje aan de pluktuin en het plattelandswinkeltje.

Met mijn jonge(ns) assistenten is het een leuk eindje fietsen vanuit het dorp, maar de rust en de ruimte maakt dit volledig goed. In het plattelandswinkeltje vinden we verse zuivelproducten van de boerderij, allerlei decoratieve spulletjes en prachtige boeketten uit de eigen pluktuin. Zelf plukken behoort ook tot de mogelijkheden, naast zonnebloemen zijn er ook kruiden en courgettes te plukken. Mijn assistenten mochten zelf aan de slag en hebben een prachtig boeket gemaakt. Naast het winkeltje is het ook een rustpunt voor fietsers en kun je er terecht voor een kopje koffie of thee.

Ongeveer 10 jaar geleden begon de familie Feenstra in de zomervakantie met de verkoop van zonnebloemen uit eigen pluktuin. Inmiddels hebben ze een 'vierseizoenen' Plattelânswinkeltsje voor de boederij. Meer weten over deze ondernemer of producten bestellen? Kijk voor meer informatie op; www.melk4you.com


advertentie