2022-07-05 22:02:09
woensdag 29 september 2021

OVTT: Giesing Coatings

Deze week waren we te gast in Leeuwarden bij Giesing Coatings. Wie denkt dat Giesing Coatings alleen een groothandel is voor verf heeft het mis. Eigenaar Hendrik Stellinga uit Oppenhuizen vertelt vol trots over zijn zaak.

“Giesing Coatings is de plek voor alle professionele bouwverven, industriecoatings, stukadoors materialen, spuitapparatuur maar ook voor prachtige gietvloeren.

Daarnaast is Giesing Workwear de partij voor bedrijfskleding, alles op het gebied van promotionele bedrukkingen zoals steigerdoeken en zelfs fotobehang. Daarnaast wordt er momenteel druk gewerkt aan een nieuwe duurzame kledinglijn die gecertificeerd is door Ecocert Greenline. Dit zijn artikelen gemaakt met minimaal 5% en maximaal 95% gerecycleerde grondstoffen, vermengd met andere grondstoffen. Veel ondernemers uit Top & Twel hebben al kennis gemaakt met ons bedrijf. Hier zijn wij dan ook bijzonder trots op!”
 
Na al deze informatie nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Kijk voor meer informatie over deze ondernemers uit T&T op: www.giesingcoatings.nl


advertentie