2022-07-06 20:19:34
donderdag 14 oktober 2021

OVTT: Sippie van Dijk Verfadvies

Deze week een kijkje bij Verfadvies en schilderwerken Sippie van Dijk. Vol enthousiasme vertelt Sippie over haar bedrijf. Hoe ze als verf- en glas- technisch adviseur bij diverse schildersbedrijven en woningbouwcorporaties heeft gewerkt en als technisch inspecteur. Jammer genoeg is in 2003 het bedrijf opgeheven en is ze sinds dat jaar gestart met haar eigen adviesbureau. ‘’Eigenlijk was dat al jaren een droom van mij, voor mezelf beginnen en nu kon het’’.

Een goede adviseur vervult een totaal rol. Onderhoud aan huizen, dus aan ontroerend goed vergt een specialisme. Het signaleren van bouwkundige en verf technische gebreken werkt altijd kostenbesparend”, aldus Sippie.  

Steeds meer ziet Sippie door de jaren heen dat er meer vrouwelijke schilders komen, het vak is fantastisch en ik ben blij te zien en te merken dat er meer vrouwen dit vak gaan kiezen. Ik heb een wereldbaan vertelde ze tijdens een bakje koffie, want ook dat kan zo even tussen de bedrijven door. Ik hou van het buiten werken. In de winter doe ik ook wel binnen projecten, maar heel eerlijk, gaat mijn hart uit naar de buitenprojecten. 

Voor komend jaar is mijn agenda al goed gevuld, maar uiteraard maak ik graag een goed en gedegen plan voor wie dat nodig heeft.

Sippie van Dijk - 06-22466412


advertentie