2022-07-06 20:23:20
donderdag 4 november 2021

OVTT: Houthandel Sneek

Deze keer een bezoek aan Houthandel Sneek aan de Einsteinstraat. Deze houthandel wordt gerund door Top en Twelsters Fokko en Mirjam. Het assortiment bestaat uit plaatmateriaal, tuinhout, balkhout, steigerhout en veel meer.

We worden begroet in de bouwshop. In deze shop kun je goedkoper dan bij de reguliere bouwmarkt je schroeven, hang en sluitwerk, lijmen en andere ijzerwaren aanschaffen. Goed om te weten aangezien het zo dicht bij zit.

Vorig jaar hadden Fokko en Mirjam veel te maken met te korten aan hout en prijzen die de pan uit rezen. Op dit moment lijkt dat wat te stabiliseren en gaat het beter met de voorraad. Momenteel hebben ze te maken met een ander gevolg van de crisis. Door de stijgende gasprijzen zijn er veel mensen die een Palletkachel aanschaffen. In de shop kun je pallets voor deze kachels aanschaffen en de zakken met pallets gaan als warme broodjes over de toonbank.

Meer weten over deze ondernemers uit Top en Twel of hang en sluitwerk of pallets voor de kachel nodig? Ga langs in de bouwshop of kijk voor meer informatie op https://www.houthandelsneek.nl/


advertentie