2022-07-06 20:28:55
donderdag 11 november 2021

OVTT: Slagerij J. de Jager

Slagerij J. de Jager is een van de Friesche Ambachtelijke Slagers en maakt graag favoriete producten voor u op maat in de eigen ambachtelijke worstmakerij. Dit wordt gedaan van de beste kwaliteit vlees. Zo komt het rundvlees van onze ‘dorps slachter’ van eigen rundvee! 

Slagerij de Jager verkoopt al meer dan 150 jaar vleesproducten in Oppenhuizen en Uitwellingerga en heeft dus een belangrijke streek functie. Ook vanuit Sneek en de omringende dorpen weet men de slagerij steeds meer te vinden. Dat mag je toch best uniek noemen, juist in deze tijd. Jelle de Jager is inmiddels al de 5e generatie De Jager.

In de slagerij presenteert de Jager een compleet en eigentijds assortiment aan vleesproducten, maaltijden, vleeswaren, tapas & wijnen en onze wekelijkse specialiteiten. Ook krijgt het team (zie foto) de laatste jaren veel pakketten voor de bekende feestmaanden te verwerken. Dit zijn eindejaarspakketten voor bedrijven, maar ook gourmet-, fondue- en andere feestelijke pakketten voor thuis. Vooral rond kerst en oud en nieuw is het een drukte van belang. Het advies van Jelle is dan ook om op tijd te bestellen. Zeker als het gaat om wild vlees, want ook dat kan de Jager leveren.

Bij de Jager bent u van harte welkom voor vriendelijke service en (h)eerlijk vlees!
Iedere week brengt Slagerij de Jager een weekfolder uit met (h)eerlijke aanbiedingen. En ja, iedere woensdag is traditiegetrouw gehaktdag!

Meer info op over deze ondernemer uit T&T ga labgs in de winkel of kijk op https://www.slagerijdejager.nl.


advertentie